Open seven days a week

Londoni Magyar Fogorvos

A Forest & Ray fogászat 2007 óta működik London szívében, mindössze néhány percre a British Museumtól. Rendelőnkben számos tapasztalt és szakképzett fogorvossal dolgozunk együtt, akik a hét bármely napján várják magyar és nem magyar pácienseket egyaránt.

Tökéletesen felszerelt rendelőnk, valamint a több nyelven beszélő orvosokból és asszisztenseinkből álló csapatunk a biztosíték arra, hogy bármilyen fogászati problémára, minőségi és szakszerű kezelést vagyunk képesek nyújtani.

Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján elérhető és várja hívásodat, legyen szó időpont foglalásáról, árakkal kapcsolatos információkról, kezelésekkel kapcsolatos kérdésekről, vagy csak pusztán egy fogászati tanácsról.

Magyar fogorvosaink közreműködésével anyanyelvű szolgáltatást tudunk nyújtani a Londonban élő honfitársaink számára, melynek segítségével nem csak a kommunikációt könnyítjük meg, de otthonos, hazai környezetbe is kalauzoljuk pácienseinket. Hiszünk benne, hogy a dentál higiénia nem lehet pénz kérdése, és büszkék vagyunk rá, hogy a brit magánrendelői áraknál alacsonyabb árszínvonalon tudunk dolgozni.

Keressen minket bizalommal, kollégáink várják hívását!

Tovább az oldalra
Nation
  • Heti 7 nap nyitvatartás.
  • London központjában, kiváló közlekedés mellett.
  • A londoni áraknál 30-60%-al olcsóbb kezelések.
  • Nem beszél angolul? Nálunk anyanyelvén kommunikálhat.